Branded Mobile Phones Fair

Branded Mobile Phones Fair

Enjoy discounts up to 70%

3 days only

Early bird promotion!

When: 27 February - 1 March 2009

Time: 10am - 10pm

Attractive promotion and freebies awaiting you.


Branded Mobile Phones Fair offers:
100% Original.
Branded Mobile Phones up to 70% off.
Branded Colour Phone RM48.
2GB Memory Card RM10.
Branded Digital Camera RM150.
Branded Bluetooth Headset RM50.



Where:
GF Concourse Area,
The Summit Subang USJ,
Persiaran Kewajipan,
USJ 1 ,47600 UEP Subang Jaya,
Selangor




Award lagi..


Award dari Ezna

Tq yang.. coz bagi aku award ni..cantik weh..
tp nk kena bagi kt orang lain ke?
kalo aku nk kedekut bleh tak?
aku tk kira..
aku nk kedekut gak..
heheheehehe..

Wedding at Ipoh


motif apa letak gambo ni?
mana le tau kan..
kot² tk lama lagi kami makan kenduri kat ipoh ni..
mana le tau kan..
hihihihi..

~on the way ke ipoh~
Comel jer kapel ni kan.. ekceli gambo ni aku curi dr blog dia.. gambo yg ada dari kami blom dpt diproses laie.. tunggu la minggu ni..aku proseskan utk tatapan kengkawan ku yg lain.. Ekceli perjalanan ke Ipoh utk menghadiri wedding ini...amatlah memenatkan.. (penat makan sebenarnya).. Kitorang gerak seawal 11pagi (10pagi sepatutnye, tp biasalah janji melayu kan...hihihihih...) dua kereta naik hiway NKVE ke ipoh.. Perjalanan yg ceria sbb kami memasing sngt cantik dan hensem... hahahahha...makan masa hampir dua jam utk ke ipoh...

~posing gedik sementara menunggu sorang lagik kawan kami smpai~

Smpai je kt ipoh... kami menunggu lagi utk sebuah keta... keta epan.. adui.. lambat btol.. ipoh pon bleh jem ke? hihihihi....

Smpai kt kenduri rupanya mereka dah selesai... tkde la sanding² pon...cuma makan beradab aje.. sesampai je kami...perghhh...cam artis la... kelip² lensa kamera sepanjang menuju ke kemah pengantin. (ye ler..kameraman tu pon kawan kami juga)... salam², wish² smbil memberi hadiah dan juga ang pow kami terus gi meja makan.. ye ler... lapar kann... kami pon tkde la amek heavy brekfast sbb tau nk pegi kenduri..kannnn....
~pic ni diambil sebelom kami bertolak dari damansara damai~

Lauk pengantin pon best gak.. tp kami dpt yg hujung² je la.. plus ada lauk yg aku rasa tk pernah plak aku nampak di mana² kenduri kawen...lauk segera ikan kembung masak taucu dan sambal telur rebus... tp mantap beb... bukan selalu dapat makan camtu...dapat panas² lagi...lagik la laju kami makan..
Pastu apa laie...sambung sembang.. amek gambo.. posing sana sini (blom posing ngn pengantin lagi)... posing ngn kamera kengkawan.. ada Canon d80... Canon d80 siap pelbagai lense.. eishh..sme buat aku jeles btol la.. (ada sesapa nk hadiahkan aku kamera dslr tak?)

Sehabisnye bergebang² kt rumah fuad., kami ke rumah shah, mak dia masak mihun sup.. baik punya... tp perut aku penuh..semangkuk je aku bleh layan..tk mcm yg lelain..sme depa belasah..
lepas tu kek ceklat..perghhhh...... aku suka kek ceklat ni..tk berapa manis dan ada ceklat cair atasnya.. bebetul membuatkan aku termimpi² di siang hari..(sib baik jauh ko... kalo dekat..hari² aku order)..

Yeay.. pas makan sme..satu plan nk gi beli buah bali.. ye le..dtg ipoh tk sah le kalo tk beli buah ni kan..
~buah mangga palsu yg menjadi topik hangat perbualan kami~

pastu memasing gerak ke bandar Ipoh.. saje cuci mata tnguk bandar ipoh..dah lama tk jejak kan.. ladies pegi ke Ipoh parade.. yg lelaki pegi main snuker... haaa..mmg elok dan sesuai.. hahaahahahahah... pas shopping mata..

kami makan char kuey teow kt padang Ipoh tu.. bleh tahan la...tp bukan taste aku.. lepak makan minum sesembang sme sambil ditemani oleh beberapa kawan yg mmg penduduk ipoh... smbil amek² gambo.. tau² aje dh pkl 12 tengah malam ko... terus mintak diri nk balik kl.. Otw balik kl pon...rasa cam kelakar aje... sempat lagi benti kt R&R Tapah utk cuci muka dan segarkan mata... pstu behenti lagi kat R&R Ulu Bernam utk minum kopi.. sekali tutup plak... aiseh..jgn tk pecaya...kami MAKAN lagi tau... hahahahhahahaa.... dan menu kami sme berat² plak tu..layan aje..smpai kat rumah pkl 4pagi lebih....dan terus ZZZZzzzzzz.....tk larat weh...

La Senza sales


When: 26 February - 25 March 2009


Discount applicable on selected styles only.

La Senza cardmember can be use also-Do Enquire La Senza stores.

Check out your nearest La Senza stores.


Where:

La Senza Stores at:

Suria KLCC
Mid Valley Megamall
1 Utama
Pavilion KL
The Gardens
Sunway Pyramid
Queensbay Mall
AEON Tebrau
Parkson Pavilion
Parkson Subang Parade

Semalam dan hari ini..

semalam aku dah gi window shopping, cuci mata, cuci mulut...arghhh... tekanan perasaan betol la..macam² banner sale ada..dari kedai² kt luar jusco tu...sampaila kt dalam Jusco Midvalley... umat manusia punya la ramai... sesak weh...
kalo berjalan tu bukan berlanggar bahu dah...dah berlaga² tete* pon ada.. tp mata aku tetap segar bugar.. adui..tu la penyakit kaum perempuan ni kan..

Sblom masuk jusco aku masuk MPH...adeh...banyaknyeeeeeeeeeeeeeeee novel Alaf 21 yg aku ketinggalan... uuwwaaa..... mcmmana ni? isk..isk...

semalam aku usha pelbagai jenis kasut kt dalam jusco tu...tp tkde la yg menarik hati.. kalo ada pon...tkde saiz..adui...aku ni dah la kaki versi dinasour.. usha punya usha... yg menarik minat aku adalah deretan² baju dan seluar... hahhahahahaa.....tkbleh².. bulan ni aku HANYA boleh shopping KASUT aje.. huhuhuhuhuhu....sedih weh..

sekali Vincci pon ada sale....yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...aku suka bangat ni..
sebab kasut saiz dinasour mcm aku ni senang cari kt sini...
aku membelek je la semalam...tado le beli pape pon...blom gaji kan.. hik hik..
namun ari ni.. cek² gaji dh kuar... yahhhuuuuuuuuuuuuuu sekali lagi.. harus aku amek halfday utk pegi bershopping.. sbb aku tknak bersesak² spt petang semalam...pening aku weh..


tenguk la deretan kasut yg ado... hihihiihih... gigih aku nak menerai semua ni sat gi...tunggu entry aku pas ni eh..
kang aku tunjuk apa yg aku beli... daaaa.....
Tag dari Sara Rusly

:Rules::
* Go to your photos folder in your computer.
* Go to the 6th folder of photos.
* Go to the 6th picture in that folder.
* Put the picture on your blog and description of it.
* Invite six friends to join the challenge.

Link them in your blog and let them know they have been challenged

gambar ni diambil masa aku bawak abang utk satu operation buang ketulan dalam perutnye.. tk silap aku ada la sebulan lebih yg lepas..masa ni abang baru lepas operation pada siangnye (minor operation) tp dia amat aktif.. berlari sana sini, bergust dengan adiknye.. so cara nk mendiamkannya aku ajak la meka ni amek gambo.. baru la meka benti bergusti.. bukan apa..aku risau kan dengan luka di perut abang tu..
dan pada masa yg sama aku suka tenguk gambo ni..
tk disuruh pelok pon... tetau je zafran tu nk pelok adiknye..dia sngt sayang ngn adiknye tu..tp time beduk...tetap beduk.. hahahahaha..

aku nk tag :-
1. ezna
2. chowen
3. mai
4. hummy
5. siti kotak

Nasi Lemak panas-panas!

Korang mesti pernah dan selalu makan nasi lemak kan? nak nak lagi nasi lemak seketul cenonit yg kecik molek tu.. kdg² harganya 60 sen, 70 sen dan ada yg cecah RM1 sebungkus.. Selalu yg pemes kat kl ni... nasi lemak kampung baru bersebelahan padang skolah apetah namanya.. kt situ kalo pegi...walawehhhhhhhhhhh.. rambang mata nk pilih lauk² yg sikit punya la banyak...

Pelbagai jenis lauk.. baik hat goreng...baik hat bersambal.. kalo pegi time balik kerja ke..malam minggu ke..even nk bukak puasa kt sana...time 6.30 ptg tu mmg dah padatttttt.. silap² bukak pose telan air dulu la gayanya.. sbb nk beratur sket nye panjang..

ok² abeh cite psl kampung baru.. kalo sesapa yg tau kat mana Digital Mall... mesti penah dengar Food Court SS223... tak jauh pon dr digital mall tu.. kalo tak silap berdepan dengan Amway nye building.. nasi lemak kat situ..aku kenal dari aku form 5 sampai la aku dh kawen skang ni.. almost 13tahun.. parent aku la yg kenalkan..

korang tenguk nasi lemak dia..cenonet aje.. rega 70 sen... boleh la utk lima enam kali suap dah abeh..tap rasa mmg mabeles.. ada dua jenis.. nasi lemak suri utk sesapa yg sukakan kepedasan.. dan juga nasi lemak yati utk sesapa yg tak tahan pedas... hehehehhehe... aku pon makan sebungkus selalunya tk cukup..kena makan dua bungkus gitu.. hehehhehe..

yg bestnye nasi lemak ni kita bleh mintak dia panas.. atau pon kalo nk yg sejuk..amek je kt atas meja.. dan kalo nk mintak sambal lebih.. mintak aje.. tkde sapa yg nk marah..

kt sini ada pelbagai menu.. dari western food, roti canai, roti sardin, kuey teow goreng.. laksa (mabeles), nasi goreng, burger, otak-otak, sup ekor, sup ayam, mee kari.... bak kata..pelbagai jenis menu ada le...
nak ngn tknak order aje la.. hehehhe..aku suka pegi tmpt camni..sbb dia 24hours on.. tk kira hujan panas...pagi petang.. siang malam.. tetengah malam pon ada..

korang nampak tak telur tu? ada yg sudah direbus.. dan sapa peminat telur separuh masak tu...aku cadangkan korang pegi kat sini..kedai mana korang nk pegi ..tu terpulang pada korang.. tp aku prefer kedai yg pertama sekali.. samada belah kiri atau kanan.. sama aje.. telur separuh masak kt sini la yg aku rasa paling superb dari tmpt yg lain.. tiada tandingan... dan kita bleh mintak kicap tamin..sbb ada kedai guna kicap cair (kicap+air).. yg tu tk besh..

nak nak plak order air...kalo kena ngn gerainye... mmg mabeles la..pekat likat...secukup rasa.. sekali order pasti nk lagi.. wahhh..pomot gitu..tkde plak nescafe ais dlm ni.. aku asyik teringat² aje airnye..

otak-otak mabeles.. selalunye kita tk payah nk order..dia akan letak sebakul otak-otak atas meja kita tanpa disuruh..terpulang la samada kita nk makan atau tak.. tk silap aku satu otak-otak ni dia kira 60sen.. mahal? tah le...tp rasa ok-ok je la...

aku rasa nk pegi makan nasi lemak la petang ni..
*utk adik badikku...bila nk repeat makan kt sini lagi.. meh celen sapa makan paling banyak nasi lemak ni.. hehehehehe..

Abang beruniform PASTI


Lupa nk bagitau korang..
anak aku dh sekolah..
ye.. 5 tahun aku dh antar anak aku pegi sekolah..
dari tkde buat apa kt rumah kan..
biarlah dia bergaul ngn rakan sebaya..
supaya dia tak takut berjumpa ngn orang ramai nnt..
selama ni hanya adik dia dan sepupu² aje yg dia kenal..

mcm² ragam aku dengar sejak dia bersekolah..
tp layankan aje..
lelama dia diam la..
dah syiok dapat main kan..
so far dia dh boleh baca doa makan, doa masuk tido, doa belajar..
suka aku..

dah bleh hafal huruf, baca muqadam..
dan ofcourse..
lagik la banyak songeh dia..
dan juga pelbagai perkataan yang dia belajar kt sekolah..
mana yg patut aku pantau...aku pantau la..


100 truths

001. Name → Azzura binti Abd Latif.
002. Nickname(s)→ Uya (kt kampung, Zura (di opis), Misha (di IRC), Juwa (kawan), Kak Long (dikalangan saudara mare.
004. Zodiac sign → Libra KE Scorpio (aku pon tk pasti mana satu)
005. Male or female → Female..
006. Elementary → Tadika Ho, Seri Serdang.
007. Middle School → Sekolah Kebangsaan Serdang.
008. High School --> Sekolah Menengah Seri Serdang.
009. College School --> Kolej Negeri dan UITM Shah Alam.
010. Hair color → Black (i hope so!).
011. Long or short → Short for now.
012. Loud or Quiet → depends. usually quite.
013. Sweats or Jeans → preferred jeans.
014. Phone or Camera → camera, obviously. (tp tkde rezeki lagik nk beli)
015. Health freak → lately.
016. Drink or Smoke? → dah quit :)
017. Do you have a crush on someone? → dulu² ada le.
018. Eat or Drink → Both.
019. Piercings → 2 pair, kat cuping tinger. tp tk rajin nk pakai subang.
020. Tattoos → Haram kan. Tkbleh nk bayang bila mati nanti, cemana la nk buang tu eks.

FIRSTS:
023. First piercing → form 1, 13yrs old. Mak suruh.
024. First best friend → Fazlinda Abu Hassan (masa darjah 3, selalu main lompat getah ngn dia)
025. First award → err..tk ingatla. rasa masa tadika dulu.
026. First crush → err. dia (my ever ever bestfriend in school, since darjah satu) hahahhaah..!!
027. First pet → meoowww. now udah mati. sakit tua.
028. First big vacation → err..tk ingat (tk penah pon!)
030. First big birthday → masa kekecik dulu (now tkde org nk celebratekan!) sedih.


CURRENTLY:
049. Eating → maruku. ada dlm botol. atas meja opis.
050. Drinking → ayak puteh + nescafe tarik order kat kantin.
052. I'm about to → sleep.. flu ini menyusahkan.
053. Listening to → kicauan burung (mementangla kije ngn haiwan). huhuhuuhuhu..
054. Plans for today → petang ni pegi Hosp Gleneagles melawat kawan or balik rumah dan tido. mana satu eh?

055. Waiting for → hubby calls utk kepastian. tkpon tunggu member² SMSS call utk bayar duit reunion. hahahhaa..

YOUR FUTURE:
058. Want kids? → more kids, plezzz. Already have 2 boys.
059. Want to get married? → again? never!!
060. Careers in mind → Expert in IT (tp tk pass C++, cemana?)

WHICH IS BETTER IN THE BOY/GIRL YOU LIKE?
068. Lips or eyes → Matanya.
070. Shorter or taller? → Yang sedang² saje.
072. Romantic or spontaneous → Dedua boleh?
073. Nice stomach or nice arms → Nice heart la.
074. Sensitive or loud→ sensitive.
075. Hook-up or relationship → Relationship.
076. Trouble maker or hesitant → trouble maker.

HAVE YOU EVER:
080. Lost glasses/contacts → Yes. terbaru tahun lepas. rabak rm300. ampeh!
081. Ran away from home → tk pernah. tp nk buat bleh tak?
082. Held a gun/knife for self defense → gun n knife tk pernah. penumbuk boleh?
083. Killed somebody → hoh, never.
084. Broken someone's heart → selalu. (jujurnye aku)
085. Been arrested → nope.

087. Cried when someone died → Mestila. sapa yg tak sedih!

DO YOU BELIEVE IN:
089. Yourself → Yes, of course.
090. Miracles → Kadang² la.
091. Love at first sight → Dulu.
092. Heaven → Yes.
093. Santa Claus → No.
094. Tooth Fairy--> nope.
095. Kiss on the first date -> err..tkmo jawab ah.

ANSWER TRUTHFULLY:
097. Is there one person you want to be with right now → yes. nk duduk n peluk sambil curahkan masalah. tp dia tkbleh. (nape? Tuhan je yg tau).
098. Are you seriously happy with where you are in life → Rite now? Kerja: yes. aku suka. Kehidupan: nope. tak langsung.
099. Do you believe in God → definitely.
100. Post as 100 truths and tag 5 people→ Sepet, Mrs Taj, Sara Rusly, Nikiysa, Kraz Batu.

It is the truth and its your turn.

Zafran

video

ni la rupa Mohammad Izz Zafran masa berumur 8bulan
pipi gebu, badan semangat
menjadi cucu kesayangan nenek
telatahnya menghiburkan ke dua dua belah keluarga

video

yang ni plak aku amek masa celebration besday dia bebaru ni
tkde le buat besar -besaran
beli kek dan goreng fries aje
tkde modal nk buat utk semua
tu pon kira ok
dia tk banyak karenah
tkde nak mintak itu ini
cuma dia cam heran sbb hadiah yg dia dpt semuanya peralatan sekolah
bukan barang mainan seperti selalu
tp sempat gak merengek kt aku
dia nak kan jam tangan Ben 10
insyaallah aku akan cuba dapatkan

RULES:
~ Bold the statements that are true for you. Italicise the statements that you wish are true. Leave the fibs alone. Then, tag 5 people to do the same test~


I miss somebody right now.
I love vacation.
I bake a cake.

I do not watch TV these days.
I wear glasses or contact lenses.
I love to play video games.
I am married.
I have tried marijuana.
I still love with my ex-boyfriend/girlfriend.

I have been in a threesome.
I believe honesty is usually the best policy.
I have changed mentally over the last year.

I carry my knife/razor everywhere with me.
I curse.
I’m totally smart.

I’ve broken someone’s bones.
I’m paranoid sometimes.
I would get plastic surgery if it were 100% safe, free of cost, and scar-free.

I need money right now.
I love sushi.
I talk really, really fast.
I am a millionaire.
I have long hair.

I have lost money in Las Vegas.
I have at least one sibling.
I have worn fake hair/fingernails/eyelashes in the past.
I couldn’t survive without Caller ID.
I like the way I look.
I am usually pessimistic.
I have a lot of mood swings.
I have a hidden talent.
I have a lot of friends.
I am currently single.

I have pecked someone of the same sex.

I enjoy talking on the phone.
I practically live in sweatpants or PJ pants.

I love to shop.
Enjoy window shopping.

I would rather shop than eat.

I don't hate anyone.
I am a pretty good dancer.

I love sex.
I have a cell phone.
I believe in God.

I watch MTV on a daily basis.

I have passed out drunk in the past 6 months.
I’ve rejected someone before.
I want to have children in the future.
I have changed a diaper before.

I’ve called the cops on a friend before.

I am not allergic to anything.
I have a lot to learn.
I’m shy around members of the opposite sex.

I have made a move on a friend’s significant other or crush in the past.

I have tried alcohol before.
I own the South Park movie.

I would die for my best friend. (YUCKKSS)
I love to chat (YM/MSN/etc..)

I think that Pizza Hut has the best pizza.

I have used my sexuality to advance my career.
I love Michael Jackson, scandals and all.
Halloween is awesome because you get free candy.
I watch Spongebob Squarepants and I like it.
I am happy at this moment.
I’m obsessed with girls.
I’m obsessed with boys.
I tie my shoelaces differently from anyone I’ve ever met.
I study for tests most of the time.
I am comfortable with who I am right now.
I have more than just my ears pierced.

I walk barefoot wherever I can.
I have jumped off a bridge.
I love sea turtles.
I spend ridiculous money on makeup.
Plan on achieving a major goal/dream.
I’m proficient in a musical instrument.
I worked at McDonald’s restaurant.
I hate office jobs.
I love sci-fi movies.
I went college out of state.
I like sausages.
I love kisses.

I fall for the worst people.
I can’t live without black eyeliner.

I don’t know why the hell I just did this stupid thing.
I usually like covers better than originals.
I can move my tongue in waves, much like a snake’s slither.
I have ridden/owned a horse.
I still have every journal I’ve written in.

I can’t stick to a diet.
I talk in my sleep.
I wear a toe ring.
I can’t stand at LEAST one person that I work with.
I am a caffeine junkie.
I have kids.
I feel sad sometimes.
I’m an artist.
I only clean my room when necessa
ry.
I am an adrenaline junkie.
I love being happy.
I am on diet.

nk tag sapa eh?
1. Ezna
2. Reen
3. Cik Wanie
4. Vanille
5. Axim

Si Meth

Amirul Izzmeth Ghazie


Aku busan sngt malam ni
xde idea nk cerita apa² dlm blog ni
sekali adik aku si erin ajak ym
dan dia nk on webcam

wah!!

syiok tu
bleh tnguk muka nephew aku tu
dan kebetulan plak si Meth bangun
hoooraaayyyyyyyyyyyy!!!

sukanya aku kan!!
tenguk tu maknye sengal
sanggup angkat dan dekatkan muka kt webcam
cam tetau aje aku ni 'rindu'
bila la nk balik serdang ni Meth
auntie tk sabar nk gomol ni
hehehhe..

*bila la aku ni nak pregnant lagi kan
cam teringin la

Happy Birthday Sayang..

Muhammad Izz Zafran bin Mohd Fariz
Permata hati a.k.a boyfriend mama yg pertama
A little bit pemalu dan akan jadi peramah giler bila dh "hot"
Sangat suka makan nasi goreng, sagun dan milo
Expert main PS2 dan ayahnye selalu kalah main ngn dia
Dah mahir main badminton dan bola sepak
Aku selalu kagum dengan daya ingatan dia mengingat nama kumpulan bolasepak
Cth: Liverpool, M.U, Arsenal even Tottenhem

4/2/2004 ni genapla dia LIMA tahun
cepat je dia membesar kan??
serasa masih lagi aku teringat jerih melahirkan dia dulu kt Hosp Tanjung Karang
Dan muka comel, suara garau bila dia menangis
Gaya manja, memek muka bila nak kan sesuatu, tawa cemek, tumbukan padu
blom masuk lagi ngn side kick bila dia menunjukkan kemarahan dia
Semuanya kukuh terpahat dlm ingatan

Hari ni kan abang dah besar
Takmo nangis lagik eh
Jangan gaduh ngn adik
Belajar elok², jadilah anak lelaki yg bisa membanggakan keluarga, penuh dengan tanggungjawab

Mama ngn Ayah sentiasa doakan yg terbaik buat Abang
I love U abang




tagged by Siti Kotak

Okay, here’s the rule: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 7 people.
Atau dalam bahasa jawanya, cuba bukak google image, cari jawapan kepada soalan-soalan kat bawah. Dan sila paste gambar-gambar dari muka surat pertama pencarian sahaja. Ada paham???

1. the age of next birthday
30 tahun pada 23 Oktober ni la

2. places i like to visit
Pulau Bali

bila la aku dapat merasa nk pegi sini kan?
tenguk dlm web, dlm astro
perghhh..cantik giloss

3. a favourite place
Spa
aku pon tatau la suka beno gi spa ni..
rileks aje..

4. a favourite food

aku suka makan mee kari
tp susah nk cari mee kari yg betul² kena ngn selera aku

5. a favourite thing
Nokia 6500 Slide
ni la hp paling mahal penah aku beli (ye ke?)
best wooo
kamera pon ok, body pon cantik


6. nick name i had
UYA - nama panggilan aku dr kecik smpai sekarang..

7. name of my love
Mohd Fariz Bahari
yg ni sapa tah aku pon tk kenal..

8. hobby
Surfing the Internet

aku suka sangat baca novel
terutama kalo penulis dia Norhayati Berahim

9. a bad habit aku memang suka tidur ye kengkawan
kalo dpat tido sehari suntuk tu
arghhh.. tenang sungguh jiwa nurani aku ni

10. a wishlist
set bedroom yg aku selalu tenguk kt IKEA tu..

rumah idaman aku..
wallaweh...
nampak mcm mabeles sngt kan
hehehehhee

Happy Birthday Syam

2 Febuari ???

Happy Birthday Isyam a.k.a Syamkasanova
teman yg ku kenal dua tahun yg lepas dlm alam maya
banyak berkongsi suka dan duka
teman dikala aku jatuh di"tikam"
teman di saat aku perlukan sokongan ketika hendak bangun dari kejatuhan
senang nk ingat bila harijadinya
hanya dua hari awal dari tarikh harijadi anakku yg pertama

Semoga ko gembira Syam menjalani kehidupanmu

My Best Frens wedding

Tenguk tajuk pon dah tentu nampak meriah kan..
Ekceli wedding dia ni agak tergempar la..
angin tkde, ribut tkde..
tetau je dia dak nak kawen..
Aku pon baru tau kamis lepas..
menggagau la mencari hadiah..
sapa soh bagitau last minit kan..

*kat atas ni gambo kami semua dengan pengantin
dari kiri di belakang :- aku, mona, umi, has(tudung hijau), kumaresan, rizal, helmi, ateck
pengantinye norazah bersama suaminye.
utk pengetahuan korang kami ni sme rakan sekelas masa form 5 dulu..
masing2 dah dewasa+tua..
hik hik hik hik..
2 suami orang, dua lagik masih bujangan
Kumaresan, helmi, rizal dan ateck

wajib wooo bergambo dlm bilik pengantin.
dan juga bergambo dengan pengantin sblom dia dipelaminkan..
:- azimah, aku, norazah, umi hana dan norazaidah..
sweet lagik kan kitorang walaupon umo dh mencecah 30..
hik hik hik..

ayunye dia..

Selamat Pengantin Baru Norazah dan Suami
Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya

Cuba korang baca balik post yang ni plak..!!

Related Posts with Thumbnails